Nastavenie stĺpcov
Pri akýchkoľvek akciách nezabúdajte na tlačidlá “aktualizovať”, “uložiť”, “odoslať”, “potvrdiť” inak zmeny ktoré vykonáte nebudú uložené teda sa nevykonajú!
🧩 Nastavenie stĺpcov pre každého používateľa zvlášť
- Kliknite na "Nastavenie stĺpcov" v tabuľke.
- Jednotlivé stĺpce môžete buď odstrániť z tabuľky (nebudú viditeľné), alebo ich preusporiadať podľa potreby.
- Toto nastavenie je individuálne pre každého používateľa (nastavené stĺpce sa zobrazujú len jemu).
- Nastavenie zostáva zachované aj po obnovení (reloadnutí) stránky – stĺpce ostanú presne tak, ako si ich používateľ nastavil.



No comments to display
No comments to display