Nastavenie stĺpcov Pri akýchkoľvek akciách nezabúdajte na tlačidlá “aktualizovať”, “uložiť”, “odoslať”, “potvrdiť” inak zmeny ktoré vykonáte nebudú uložené teda sa nevykonajú! 🧩 Nastavenie stĺpcov pre každého používateľa zvlášť Kliknite na "Nastavenie stĺpcov" v tabuľke. Jednotlivé stĺpce môžete buď odstrániť z tabuľky (nebudú viditeľné), alebo ich preusporiadať podľa potreby. Toto nastavenie je individuálne pre každého používateľa (nastavené stĺpce sa zobrazujú len jemu). Nastavenie zostáva zachované aj po obnovení (reloadnutí) stránky – stĺpce ostanú presne tak, ako si ich používateľ nastavil.