Zamykanie editovaného obsahu Pri akýchkoľvek akciách nezabúdajte na tlačidlá “aktualizovať”, “uložiť”, “odoslať”, “potvrdiť” inak zmeny ktoré vykonáte nebudú uložené teda sa nevykonajú! 🔒 Zamykanie obsahu popis tejto funkcie bude doplený 3.9.2026